sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Rallytokokisat ohi!

Rallytokokisat  suurpiirtein onnistuneesti ohi! Kokonaisuus sujui hyvin ja kaikki toimi. Kisaajilta on tullut positiivista palautetta. Itse tarvitsen enemmän rutiinia vastaavana toimisessa, kaikkien lankojen käsissä pitäminen on vaativa homma ja en ole ollut lajin kanssa tekemisissä vuoteen, ja Virkkukin on itselleni uusi kokemus. Hommaa ei helpottanut univelka Fain itsenäisyyspäiväjuhlista ja alkava flunssa, jota olen pitänyt loitolla lääkkeiden avulla.

Ehdoton peukutus palveluskoirien (tuleville) talkoopisteille ja talkoolaisten ilmoittautumisjärjestelmälle. Ja toki talkoolaisille. Hallituksen jäsenet olivat innolla mukana järjestelyissä kuka missäkin hommassa. Hallilta löytyi kaikki tarvittava.

Radat olivat kivoja: ei mitään ultravaikeaa, mutta vähän erilaisia kuin olen itse treenannut.


Avon palkintojenjako. Koiran pedit olivat kiva esinepalkinto sijoittuneille.


Koska omassa toiminnassa on kehitettävää, lupaudun ensi viikonloppuna Loimaalle töihin ja oman työtehtävän lisäksi virkuttamaan valvotusti. Tykkään kyllä Virkusta, mutta muutama toiminto vaati miettimistä. Lisäksi menen töihin tammikuun epiksiin ja laitoin toiveeksi tulospalvelusta huolehtimisen.

Päivä meni supernopeaan, liian kiire ei ollut, mutta hetkeäkään ei ehtinyt taukoilla. Sunnuntaina tarkistin vielä Virkun tuloksia, maanantaina käyn ne vielä kertaalleen läpi ja sitten laitan pöytäkirjan tuomarille hyväksyttäväksi. Laskin, että kokeista tuli voittoa 650 euroa ja buffan tuotot. Ei yhtään huono päivä siis taloudellisesti. Iso asia on toki sekin, että "omat" osallistuivat kisoihin ja saivat hyviä tuloksia ja hienoja kokemuksia: itse pidän tätä asiaa omien kokeiden järjestämisessä isona plussana. Lisäksi mukana oli tuttuja kisaajia Loimaalta ja Somerolta.

Viikko ja viikonloppu vei sen verran voimia ja aikaa, että sunnuntaina keskityin kunnon lenkkiin omien koirien kanssa ja kotitöihin. Kumpikaan essee ei edistynyt yhtään....

Viikon mukava yllätys oli saada Sporttirakin tuotepaketti. Kaikki tuotteet olivat mieluisia!


Viikonloppuna on Nose Workin sääntöjen suhteen koulutusta ja harjoituskokeita, palveluskoiraliiton kokous, jossa päätettiin lisenssistä ja GR:n vuosikokous.